Grenzeloos woongeluk

De Frontier staat voor: ‘grens tussen het bekende en het onbekende’. Dat de woontoren van De Kop Handelskade deze veelbetekenende naam heeft meegekregen, wil zeggen dat hier voor jou, als nieuwe bewoner, heel wat te beleven en ontdekken valt! Woongeluk bijvoorbeeld. Heb jij interesse in een van de 43 luxe koopappartementen en -penthouses variërend van ca. 101 tot 167 m² op deze verrassende locatie? Maak dan een account aan en schrijf je direct in op het bouwnummer van jouw voorkeur.

Schrijf je nu in

Appartementen

De appartementen in Kop van Handelskade variëren in woonoppervlakte van circa 101 tot 150 m2. Je vindt ze van de eerste tot en met de dertiende verdieping. Stuk voor stuk zijn ze heerlijk luxueus en je hebt de keus uit vier verschillende types, elk met een andere indeling. Jouw ideale appartement zit hier ongetwijfeld tussen.

Bekijk appartementen

Penthouses

De luxe penthouses van het plan zijn gesitueerd op de veertiende, de vijftiende én de zestiende verdieping, helemaal bovenin dus. Naast keus uit twee verschillende types, met een woonoppervlakte van circa 164 tot 167 m2 hebben de penthouses van de veertiende verdieping een tweede balkon achter en een groter balkon voor.

Bekijk penthouses