De appartementen

De appartementen in Kop van Handelskade variëren in woonoppervlakte van circa 102 tot 150 m². Je vindt ze van de eerste tot en met de dertiende verdieping. Stuk voor stuk zijn ze heerlijk luxueus en je hebt de keus uit vier verschillende types, elk met een andere indeling. Jouw ideale appartement zit hier ongetwijfeld tussen.

Naar interactieve kavelkaart

Type A

Van dit heerlijke vierkamerappartement vind je er één van de eerste tot en met de dertiende verdieping. De woonoppervlakte bedraagt circa 128 -135 m² en je hebt aan slaapkamers geen gebrek. Vanaf je eigen balkon is het heerlijk genieten van jouw mooie nieuwe woonplek.

Type B

Vanaf de derde tot en met de dertiende verdieping is dit type driekamerappartement precies wat je zoekt. De woonoppervlakte van dit moderne en comfortabele appartement bedraagt circa 102 m² en over de indeling is heel goed nagedacht. Aan de voorzijde heb je een fijn balkon.

Type C

Op zoek naar een riant vierkamerappartement? Dit type ligt op de tweede tot en met de dertiende verdieping. Het grote voordeel? De woonkamer en de keuken vormen elk een ruimte op zich, terwijl ze wel met elkaar in verbinding staan. De woonoppervlakte bedraagt circa 139,5 m².

Type D

Dit fraaie vierkamerappartement is in feite een maisonnette die twee woonlagen telt. Het is dus net alsof je in een eengezinswoning woont. De woonoppervlakte van circa 150 m² is verdeeld over de eerste en de tweede verdieping! Extra plus: je hebt hier niet één, maar twee buitenruimtes.