Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meeste gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Binnen jouw account onder 'Mijn Chat' kun je jouw vraag indienen. Wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Algemeen

Iedereen die zich aangemeld heeft op de projectsite is altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.

Je kunt je hier aanmelden

Aanmelden is niet hetzelfde als inschrijven. Middels aanmelden blijf je op de hoogte van alle informatie omtrent dit project. Als het moment ‘start verkoop’ daar is, kun je je inschrijven voor een bouwnummer. Je wordt via de site op de hoogte gehouden wanneer een ‘start verkoop’ gaat plaatsvinden.

Je schrijf je in per huishouden. Het is niet wenselijk dat meerdere leden uit een huishouden zich inschrijven voor een bouwnummer. Dit vergroot je kansen ook niet. Inschrijven kan vanaf het moment 'start verkoop'. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de verkoop start. Je zal hierover een mailtje krijgen in jouw persoonlijke account.

Project

Het project zal naar verwachting nog voor de zomer in de definitieve verkoop gaan.

Bij de start verkoop. Wanneer je je hebt aangemeld zul je hiervan per e-mail op de hoogte worden gesteld.

Optioneel zijn er diverse aanpassingen mogelijk, deze opties worden bij start verkoop aangeboden.

Deze is te zijner tijd beschikbaar bij de makelaar.

Als alle opschortende voorwaarden zijn vervallen. Waaronder de voorwaarden dat 70% van de woningen verkocht zijn en de definitieve omgevingsvergunning is verleend.

 Bij start verkoop wordt de technische omschrijving van de woningen beschikbaar gesteld.

De gemeente wordt eigenaar van het openbaar groen.

Nee, deze parkeerplaatsen zijn, conform de parkeernorm, enkel beschikbaar voor gebruikers en/of bezoekers van 'De Linie' en 'Het Blok'.

Naast de gemeenschappelijk fietsenberging op de begane grond is er een berging aanwezig in de woning zelf. In overleg met de woonconsulent kan gekeken worden naar de mogelijkheden om deze berging inpandig uit te breiden.

Er is een geluidsonderzoek uitgevoerd. Op basis van de te verwachten geluidsbelasting op de gevel vanuit het spoor zijn er geluidswerende voorzieningen getroffen (geluidswerend glas en een akoestisch lamellenrooster t.b.v. de spuivoorziening). Op deze manier ervaar je in je woning geen geluidsoverlast. E.e.a. is conform de geldende regelgeving.

In het gebouw “de Linie” worden 76 sociale huurappartementen en 88 studentenwoningen gerealiseerd. Deze woningen hebben hun eigen entree en gemeenschappelijke voorzieningen (zoals een inpandige fietsenstalling en een gedeeld dakterras). Bewoners van ‘’de Linie’’ zullen dan ook geen gebruik maken van de voorzieningen in ‘de Frontier’.

Privacy

Nijhuis Bouw en Explorius Vastgoedontwikkeling nemen de privacy van hun contacten zeer serieus en spant zich in om persoonsinformatie goed te beveiligen en enkel beschikbaar te stellen daar waar nodig.

Alle betrokken partijen tijdens de ontwikkeling, verkoop, bouw en oplevering van de woningen zijn gebonden aan AVG-wetgeving en handelen volgens een verwerkersovereenkomst. Dat houdt in dat zij bij wet verplicht zijn deugde te handelen omtrent (gevoelige) persoonsinformatie en deze enkel tot zich mogen nemen voor het doel waarvoor deze verstrekt zijn en niet langer dan nodig.

Verstrekte persoonsinformatie wordt gebruikt om op een gepersonaliseerde manier met geïnteresseerde te communiceren over nieuwbouwprojecten en aangelegenheden van Nijhuis Bouw en Explorius Vastgoedontwikkeling onder andere binnen het account dat beschikbaar wordt gesteld op deze website, een nieuwsbrief of andere contactmomenten.

Persoonsgegevens zullen nooit met derden worden gedeeld, indien dit niet noodzakelijk is of buiten de dienstverlening van Nijhuis Bouw en Explorius Vastgoedontwikkeling valt.

Binnen het account dat wordt geboden op de website kan er zelf regie worden gevoerd over eigen persoonsinformatie en financiële gegevens onder het item 'Mijn inschrijving'.

Standaard worden financiële gegevens die zijn verstrekt ten behoeve van de koop van de woning bewaard totdat alle woningen zijn opgeleverd. Hierna zullen de gegevens van alle geïnteresseerden worden verwijderd.

Contactgegevens worden bewaard totdat geïnteresseerde zich afmeld als geïnteresseerde. Dit kan op de volgende manieren:

  • Binnen het account wordt onder 'Mijn inschrijving' afgemeld 
  • Er wordt gebruik gemaakt van de 'uitschrijven' link die onderaan iedere nieuwsbrief wordt meegestuurd 
  • Er wordt per telefoon of e-mail contact opgenomen met de betrokken makelaar of verkoopmederwerken en aangeven niet langer geïnteresseerd te zijn.

Contactgegevens van kopers worden vanwege administratieve reden langer bewaard. Het is niet mogelijk om deze gegevens 'terug te trekken'. Wel kan er binnen het account of via de nieuwsbrief worden aangegeven geen nieuwsbrieven te willen ontvangen.

Als er geen interesse meer is in het project kan er worden uitgeschreven aan de hand van de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief of binnen het persoonsgebonden account op de website. Uitschrijven binnen het account gaat via het menu-item 'Mijn inschrijving'.