Een Financiële check?

Rabobank en Van der Veen helpen je graag verder!

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning op De Kop Handelskade? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financieel comfort te maken door een financiële check te doen. Waarom?

Wanneer jij jouw woning gevonden hebt, wil je het liefst dat de bouw zo snel mogelijk start. Daarom is het belangrijk dat geïnteresseerden goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers een financiële check hebben gedaan, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw.

Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een financiële check aan bij Rabobank of Van der Veen.

Jouw droomwoning op de Kop Handelskade financieren
Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak inplannen bij Rabobank of Van der Veen via onderstaande link. Na afloop krijg je een ‘Financiële Check’, als PDF-document. Dit document dien je te uploaden bij het inschrijfformulier. Rabobank en Van der Veen zijn samenwerkend partner bij het project De Kop Handelskade in Deventer. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank of Van der Veen te doen, maar wel makkelijk en snel.