Liefde voor de stad

Ben jij een liefhebber van het stadse leven? Heb je een volle planning in je vrije tijd en een drukke agenda op het werk? Dan kan de keuze voor de juiste woonplek het verschil maken. Want wat je bespaart aan reistijd om je te bewegen tussen al jouw dagelijkse bezigheden, houd je over om nóg meer leuke dingen te doen. En die plek hebben wij voor jou gevonden; De Kop Handelskade heeft het!

Deventer doet
wat met je

Het schitterende stadsgezicht van Deventer aan de IJssel betovert je direct vanaf de allereerste aanblik. En er is niets wat die positieve eerste indruk van de Hanzestad nog teniet doet. Want naast de levendige sfeer in de binnenstad, met al zijn authentieke gevels en monumenten, valt er nog zoveel meer te ontdekken. Van uitgebreid shoppen en bourgondisch eten tot luxueus overnachten. Breng een bezoekje aan de jaarlijkse boekenmarkt of het magische Dickens Festijn. Of trek eropuit in het prachtige IJssellandschap. Deventer doet wat met je!

Strategische toplocatie

De Kop Handelskade maakt deel uit van de Stadscampus “De Kien” van Deventer. Deze strategische locatie, die een complete transformatie ondergaat, heeft een gunstige ligging op loopafstand van het station en de gezellige binnenstad. Vanuit hier rijd je bovendien in een half uur met de auto naar Apeldoorn en in 45 minuten naar Enschede.

Bekijk werken

Snel schakelen

Wanneer je ’s avonds uit je werk komt en krap in de tijd zit, eet je gewoon buiten de deur, in een van die gezellige horecagelegenheden op de begane grond. Even douchen en je wandelt zo de stad in, op naar de schouwburg om die voorstelling te zien waar je al zolang kaartjes voor had liggen. Morgen pak je de trein naar het werk en overmorgen lonkt het terras alweer. Dat is toch genieten.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Schrijf je nu in

Nu in verkoop!

Wil je in aanmerking komen voor een appartement? Volg dan onderstaand stappenplan!

  1. Maak nu een account aan via onderstaand formulier of login als je al een persoonlijk account hebt.
  2. Bevestig de verificatiemail die je van ons ontvangt na het indienen van het formulier.
  3. Klik in je account op ‘Online Inschrijven' om het inschrijfformulier te openen.
  4. Doorloop het inschrijfformulier en rond deze af. Indien er een woning van jouw voorkeuren beschikbaar is en je voldoet aan de criteria dan wordt er contact met je opgenomen!