De Kop Handelskade leeft!

Zoek jij een levendige woonplek in Deventer? Eentje waar je zo gunstig zit ten opzichte van de stad en alle voorzieningen dat je lekker snel kunt schakelen? Dan wil je wonen op De Kop Handelskade. De dynamische mix van wonen, werken, leren en horeca die je hier aantreft, maakt dat je je zeker niet hoeft te vervelen! En wat dacht je van het panoramische uitzicht over de prachtige hanzestad Deventer? Het plan is ontworpen door gerenommeerde architect De Zwarte Hond.

Bekijk de woningen Bekijk werken

Leg de link

De Kop Handelskade biedt een gevarieerde mix van wonen, werken en leren, met horeca op de begane grond. Het is een komen en gaan vanuit deze ‘bijenkorf’. Studenten, kantoorpersoneel en bewoners stromen in en uit; via de voetgangerscorridor zwermen ze alle kanten op. Je proeft er een bruisende, ongedwongen sfeer. Dit is een dynamische hotspot waar je elkaar ontmoet! Zowel binnen als buiten worden fijne plekken gecreëerd in de groene openbare ruimtes en verblijfzones. Naast koop- en huurwoningen (o.a. voor studenten) zijn er kantoorruimten en horecaruimten beschikbaar voor (grote) bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Het Blok

In dit eerste gebouw aan de Handelskade worden diverse kantoorruimtes gerealiseerd. Op het lagere dak aan de voorzijde van het complex komt een terras en de begane grond wordt ingevuld met de ontvangstruimte van het kantoor, horeca en een parkeervoorziening voor de naastgelegen woontoren.

 

 

Bekijk werken

De Frontier

Luxe appartementen en penthouses worden gerealiseerd in het middelste, meest opvallende gebouw uit de rij. Een woontoren die dit unieke nieuwbouwproject allure geeft. De appartementen zijn ruim opgezet en hebben allemaal een eigen buitenruimte. Stel je eens voor hoe je uitzicht hier zal zijn over het prachtige Deventer!

Bekijk de woningen Bekijk werken

De Linie

Voel jij je al thuis in Deventer? Het brede complex dat De Kop Handelskade compleet maakt, voorziet straks in de groeiende vraag naar sociale huurwoningen. Daarnaast komen er studio’s voor studenten die hun studie willen voltooien in de stad.

Strategische toplocatie

Het plan maakt deel uit van de grotere ontwikkeling van Stadscampus “De Kien”, waarbij het hele gebied getransformeerd wordt tot een multifunctionele plek waar jij je thuis voelt. De locatie heeft een strategische ligging op loopafstand van het station en de gezellige binnenstad. Vanuit hier rijd je bovendien in een half uur met de auto naar Apeldoorn en in 45 minuten naar Enschede.

Lees meer

Trendy lunchen op de kop

Je agenda loopt over van de afspraken. Toch wordt het hoog tijd dat je weer eens een hapje gaat eten met die ene vriend of vriendin die je al zo lang niet hebt gesproken. Spontaan afspreken om bij te praten, wordt nog leuker op een hippe locatie als deze. Vanaf het station is het maar een paar minuten lopen naar De Kop Handelskade en ook parkeren is geen enkel probleem. Eerst duik je samen die trendy lunchroom in op de begane grond en daarna heb je alle tijd om de stad te verkennen. Wat wil je nog meer?

Bekijk werken

Parkeren

Parkeerplaatsen voor bewoners van de woontoren zijn opgenomen in een parkeersysteem op de begane grond van de kantoren. Voor overige gebruikers van de gebouwen is voorzien in parkeergelegenheid op het maaiveld (op basis van dubbel gebruik). Bezoekers van de horeca op de begane grond kunnen hun auto kwijt op de openbare parkeerplaatsen rondom De Kop Handelskade.

Op zoek naar kantoorruimte?

In het eerste gebouw aan de Handelskade, Het Blok, wordt duurzame kantoorruimte gerealiseerd. De vijf verdiepingen van het gebouw variëren in grootte van circa 400 tot 600 m2 verhuurbaar oppervlak, wat ze onder meer heel geschikt maakt voor grotere bedrijven die behoefte hebben aan nieuwe kantoorruimte of aan uitbreiding van hun bestaande capaciteit. De ruimtes zijn beschikbaar voor huur en kunnen per verdieping of in meerdere verdiepingen worden afgenomen en ook in het geheel. Verkoop van het kantoor, in zijn geheel of per verdieping, behoort ook tot de mogelijkheden. Op het lagere dak aan de voorzijde van het complex komt een terras en de begane grond wordt ingevuld met de ontvangstruimte van het kantoor, horeca en een parkeervoorziening voor de naastgelegen woontoren.

Bekijk werken

Nu in verkoop!

Wil je in aanmerking komen voor een appartement? Volg dan onderstaand stappenplan!

  1. Maak nu een account aan via onderstaand formulier of login als je al een persoonlijk account hebt.
  2. Bevestig de verificatiemail die je van ons ontvangt na het indienen van het formulier.
  3. Klik in je account op ‘Online Inschrijven' om het inschrijfformulier te openen.
  4. Doorloop het inschrijfformulier en rond deze af. Indien er een woning van jouw voorkeuren beschikbaar is en je voldoet aan de criteria dan wordt er contact met je opgenomen!