Wonen, werken en leven op De Kop Handelskade

Het aftellen begint, want op De Kop Handelskade start binnenkort een verrassend en uniek nieuwbouwproject! De stadscampus krijgt een upgrade met een drietal gebouwen die plaats bieden aan kantoren, sociale huurwoningen, studentenwoningen, horeca én maar liefst 43 luxe appartementen en penthouses met een fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer! Heb jij interesse in dit bijzondere plan? Meld je aan, maak een eigen account aan en geef jouw bouwnummervoorkeur vast aan ons door. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet jij straks als eerste wanneer de verkoop start!

Bekijk de interactieve kaart

De Kop Handelskade leeft!

Deze nieuwe hotspot wordt een geweldige woonplek in Deventer, waar je met twee benen in het stadse leven staat. Van de drie gebouwen met verschillende functies is het middelste, ‘De Frontier’, bestempeld tot woontoren. Vanaf de 1e tot en met de 16e verdieping telt het straks 43 heerlijk ruime en luxe appartementen en stijlvolle penthouses die de nieuwste norm in wooncomfort gaan overtreffen. En die je met elke etage hoger trakteren op een nog magnifieker uitzicht.

Bekijk de woningtypes

43

luxe
koop-
appartementen

3000m²

Kantoor-
ruimte

2

Commerciële
Ruimten
Voor Horeca

88

Studenten-
woningen

76

Sociale
huur-
woningen

Het Blok

In dit eerste gebouw aan de Handelskade worden diverse kantoorruimtes gerealiseerd. Op het lagere dak aan de voorzijde van het complex komt een terras en de begane grond wordt ingevuld met de ontvangstruimte van het kantoor, horeca en een parkeervoorziening voor de naastgelegen woontoren.

De Frontier

Luxe appartementen en penthouses worden gerealiseerd in het middelste, meest opvallende gebouw uit de rij. Een woontoren die dit unieke nieuwbouwproject allure geeft. De appartementen zijn ruim opgezet en hebben allemaal een eigen buitenruimte. Stel je eens voor hoe je uitzicht hier zal zijn over het prachtige Deventer!

Bekijk de woningen

De Linie

Voel jij je al thuis in Deventer? Het brede complex dat De Kop Handelskade compleet maakt, voorziet straks in de groeiende vraag naar sociale huurwoningen. Daarnaast komen er studio’s voor studenten die hun studie willen voltooien in de stad.

één en al dynamiek

De dynamische mix van wonen, werken en leren maakt De Kop Handelskade tot een levendige omgeving voor een breed publiek. De gebouwen die de woontoren ‘De Frontier’ flankeren worden ingericht met kantoren, sociale huurwoningen en studentenwoningen en op de begane grond is plek gereserveerd voor daghoreca. Alle verschillende mensen die hier wat te doen hebben, kom je dan ook dagelijks tegen. Tussen de gebouwen door loopt een mooie voetgangersroute als verbindende schakel met de stad, de (hoge)scholen en het station.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Meld je nu aan!

Strategische toplocatie

De Kop Handelskade maakt deel uit van de Stadscampus “De Kien” binnen Deventer. Deze strategische locatie, die een complete transformatie ondergaat, heeft een gunstige ligging op loopafstand van het station en de gezellige binnenstad. Vanuit hier rijd je bovendien binnen 20 minuten met de auto naar Apeldoorn en in 45 minuten naar Enschede.

Ontdek de locatie

Aanmelden

Heb jij interesse in De Kop Handelskade? Zorg dat je niets mist! Meld je aan, maak een eigen account aan en geef jouw bouwnummervoorkeur vast aan ons door. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit bijzondere project en weet jij straks als eerste wanneer de pre-sale start!